Produse Feng Shui din Malaezia (pe www.feng.shui.ro)

luni, 30 septembrie 2013

Iata de ce este bine sa dormim goi!

Buna seara...chiar daca afara ploua si este frig. :)
Tocmai am citit un articol tare dragut si interesant. Am incercat si eu varianta propusa de ei si a fost foarte bine. Merita incercat macar odata. :)
Articoloul il puteti gasi aici (reginele) . Deci articolul nu imi apartine, dar consider ca este frumos sa-l impartasesc cu voi.

"

Iata de ce este bine sa dormim goi!  

Ai dormit vreodata goala pusca sa vezi cat de bine te simti? Multe persoane nu concep sa doarma goale deoarece considera a fi ceva nefiresc, insa cercetatorii au efectuat cateva studii si au descoperit ca este chiar mai benefic pentru organismul nostru sa dormim asa cum ne-a lasat mama natura.
Chiar daca iti este greu sa renunti din prima la pijamale, incearca sa scapi, incetul cu incetul, de cate o piesa vestimentara, pana cand ajungi sa dormi goala pusca. Si cere-i si partenerului sa faca acelasi lucru. Daca inca nu ai gasit motive bune pentru aceasta practica, iata ce spun cercetatorii!
Ingiena intima. Femeile care nu poarta nimic in timpul somnului (in special chiloti sau pantaloni stramti) sunt mai putin predispuse aparitiei infectiilor genitale precum candida. Motivul este simplu: lasata descoperita, pielea poate sa respire si sa se mentina curata. Un mediu cald si neaerisit poate duce la inmultirea necontrolata a bacteriilor rele din flora vaginala a oricarei femei. Asadar renunta la chiloti si la orice pantalon pe timpul noptii pentru ca pielea ta sa respire!
Imbunatateste starea psihica. Atunci cand te trezesti goala alaturi de partener in pat te simti mult mai sexy si mai frumoasa. Iar acest lucru are un efect benefic asupra psihicului feminin, mai ales in perioade in care nu esti multumita de corpul tau. Vei observa in acest fel ca partenerul va fi mai atras de tine si chiar veti petrece mai mult timp impreuna, in pat. In plus, atunci cand dormi imbracata, materialul retine caldura si nu lasa corpul sa se raceasca in mod natural. Astfel, secretia de melatonina si a altor hormoni esentiali pentru regenerarea celulara sunt blocate.
Increderea in propria persoana. Daca imbunatateste starea psihica si te face sa iti schimbi parerea despre propriul corp, dormitul in pielea goala iti mareste si increderea pe care o ai in tine.
Somn mai linistitor. Am precizat putin mai sus de blocarea secretiei anumitor hormoni atunci cand dormi imbracata. Pe langa regenerarea celulara, acesti hormoni ajuta si la eliberarea stresului. Atunci cand dormi imbracata, cercetatorii au descoperit ca te trezesti de mai multe ori pe noapte, somnul este mult mai putin odihnitor, iar dimineata te trezesti tot obosita. Nemaiavand pijamale care sa te stranga, nu te vei mai trezi atat de des pe timpul noptii si vei avea parte de un somn mult mai profund, si deci mai linistitor.
Te slabeste. Poate ti s-ar parea socant, insa daca dormi goala chiar ai putea slabi. Cercetatorii au observat ca cei care au un somn mai linistit si se odihnesc mai bine in timpul noptii (adica cei care dorm dezbracati) au un nivel mai scazut al unui hormon, numit cortisol, responsabil cu stresul si cu pofta excesiva de mancare.
Sexul este mai bun. Cum ar fi daca te-ai trezi in fiecare zi alaturi de barbatul pe care il iubesti si ati fi amandoi goi pusca? Este o senzatie minunata sa te trezesti si sa fii in contact direct cu pielea partenerului. Mai mult, acest contact direct cu pielea creste productia de oxitocina, hormonul atasamentului. In plus, relatiile sexuale se vor imbunatati si va veti putea bucura de o viata sexuala foarte activa."

Sursa www.reginele.ro

p.s: sa aveti o seara placuta ;)

sâmbătă, 28 septembrie 2013

Se apropie toamna....

   Ma tot gandesc ce sa va scriu asa ca prim articol si idea mi-a venit cum am deschis geamul camerei.
Ma uitam afara si am simtit vantul care adie si aerul rece care ne duce cu gandul la toamna. Nu pot spune ca este anotimpul meu preferat, din cauza ploilor, dar are farmecul lui. Toamna incepem sa ne facem provizii pentru iarna si cel mai mult imi plac gemurile. :) Nu am facut pana acum gem sau dulceata, dar imi place tare mult sa le mananc.
   Pentru mine incepe sezonul de mancat paine cu unt si gem alaturi de o cana cu ceai. Cred ca este o combinatie foarte buna pentru un mic-dejun sanatos si care ofera o portie buna de energie. Voi ce spuneti? Este prea mult pentru silueta? Sau sa inlocuim ceaiul cu laptele? Sincera sa fiu eu nu apuc sa mananc in fiecare dimineata. Am apucat un obicei nesanatos de a amana ceasul desteptator si din cauza asta nu mai am timp sa mananc.
   Si acum ca o sa inceapa acest sezon capricios, chiar daca din punct de vedere calendaristic este inceput, zic sa avem mai multa grija de noi, sa adaptam vestimentatia, alimentatia, odihna si miscarea pentru a creste imunitatea. Nu cred ca ii place cuiva sa fie racit. :)



vineri, 27 septembrie 2013

Buna :)

Buna,


   Dupa cum scrie si in titlu...este vorba "Despre orice..."
Nu am foarte multe idei despre ce va contine blogul, dar sunt sigura ca or sa fie cititori. :)
Sincer totul a pornit de la cum traiesc unii sanatos si cum altii, ca mie, nu reusesc. Tare mult m-as bucura daca printre cititori or sa fie si persoane care ne pot ajuta cu sfaturi despre cum sa reusim sa traim sanatos din toate punctele de vedere. Mi-ar place sa imi spuneti ce subiecte va intereseaza si vreti sa dezbatem. Chiar as vrea sa stiu cum unora le ajunge timpul sa faca o gramada de chestii dragute.
   Am sa ma gandesc la chestii dragute si interesante pentru a va atrage pe acest blog :)

p.s: stiu ca nu am spus nimic despre mine, dar asta am sa fac in alta postare ;)