Am primit pe mail acest articol...mai lipseste o bucata din el. Continuarea maine ;)
Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii "prostimii".
Lipsa
sarii din sange!! Interesant,dar LOGIC.Aceeasi problema cu tensiunea
arteriala: inainte 130/80 era
tensiune de aviator, acum este limita superioara a "normalului". Sa
aiba aceeasi justificare? Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari
eforturi si multi bani departe de urechile si ochii "prostimii". Excesul
de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav sanatatii
!
Asta da avertisment medical! Ce înseamna exces nu ne explica însa nimeni!!!
La
prima citire, exces înseamna.prea mult, dar raportat la greutatea
fiecaruia !!! Între copilul de 20
de kilograme si adultul de 80 sau 120 de kilograme... e o marja de
eroare foarte mare, ca sa pronunti exces, sau sa recomanzi doar 2, 4 sau
6 g de sare pe zi. Între omul de la munte... care bea apa puternic
magnetizata si aproape pura si cel de la ses sau de la oras care primesc
apa cea mai infecta, cel de la munte va "dizolva"
si elimina mult mai repede chimicalele! Nu uitati ca nu suntem la fel,
ca nu avem aceeasi grupa sanguina, ca difera si RH-ul - purtatorul de
oxigen din sange!
Unii
au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) altii, cei mai multi, au
Fierul (RH pozitiv)! Nu uitati ceea ce multi vor sa ascunda:
- orice reactie a apei cu sarea produce... caldura!!! Iar sarea formeaza pricipalul electrolit care, scos
din sânge, reduce de... 11 000 de ori viteza transferului informational catre creier!!!
Mai simplu spus, lipsa sarii din sânge...prosteste!!!Intuitia îmi spune ca asta este scopul lor real: sa devenim legume! La munca si înapoi acasa, la televizor.unde
ni se repeta zilnic prostiile astea: excesul de sare zahar si grasimi dauneaza
grav sanatatii! Dar excesul de alcool, tutun si medicamente?
De
ce nu se fac campanii
la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra drogurilor ???
Nu este vorba de boala si moarte, mai ales în rândul tinerilor?Ba
da! Dar este vorba si de bani, de multi bani, atât de multi încât viata
copiilor si a tinerilor...nu mai conteaza!!! Este vorba de profituri
imense, accize si taxe! Si în fond este bine sa ai multe "legume" în
sistem ! Pentru ca legumele îsi platesc taxele
la zi! Amintiti-va! Ce face medicul prima data când ajungi în spital?
Îti schimba regimul alimentar: fara sare!!!! Adica taie legaturile
informationale cu creierul, ca sa poata trimite medicamentele peste tot
în corp. Amorteste creierul pentru ca altfel, acesta,
ar reactiona imediat la chimicalele administrate! Ar declansa alergii!
Dar zaharul?
Zaharul
e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! Nu vorbim de
"clasicul" zahar alb, tos, chimizat
la maxim!!! Vorbim de zaharul natural din fructe sintetizat de natura
cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine,
naturala! Glucoza participa direct la formarea acidului
dezoxiribonucleic (ADN) adica a evolutiei. Vitalitatea dvs.
si a copiilor dvs., atentia, concentratia, vin din zaharurile naturale!
Si evolutia dv. Genetica!
Grasimile ?!
Sa
vedem ce spun studiile! Colesterolul ajuta la formarea membranelor
celulare; la sinteza hormonilor în
glandele suprarenale si în ovar!!! Colesterolul este indispensabil
digestiei lipidelor, în urma transformarii de catre ficat în acid
biliar. Nivele joase ale colesterolului, induse cu ajutorul
medicamentelor, duc la aparitia depresiei, comportamentului violent,
sinucidere, cresterea riscului de infarct miocardic si mai ales o slaba
functionare a sistemului imunitar. În trecut, cineva cu un regim
alimentar ce continea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL
(colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era
considerat normal. Asta pâna când, cei de laOMS, au hotarât
sa schimbe normele! Sa le coboare la
200! Imediat, au aparut 36 de milioane de "bolnavi", si 4,3 de miliarde de dolari pe an,
câstig, dintr-un foc!. Între vrajeala stiintifica a unora si intuitia
lui stramoseasca,
ciobanul român a ales intuitia!... tot cu slanina, pita, ceapa si
palinca traieste! Nu face exces si traieste mult si bine... cum ati vrea
sa-si creasca altfel oile, sa lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii?
Si toate astea pâna pe la 60-70 de ani... cu un cojoc mitos de 40 de kilograme pe umeri si bâta în mâna?
Acum, trageti dvs concluziile.
APA.
*Ce face apa daca e bauta inainte de a manca si imediat dupa masa!*
Un articol foarte bun. Nu doar despre apa calda dupa mancare, dar si despre atacul de cord.
Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte in timpul mesei,nu apa rece.
Poate e timpul sa adoptam *obiceiul lor* la masa.
Pentru cei
carora le place sa bea apa rece, acest articol li seadreseaza direct.
Este frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa, dar apa rece
solidifica hrana uleioasa pe care
tocmai ai inghitit-o. Va incetini digestia. Cand aceasta reactioneaza
cu acidul, se va rupe si va fi absorbita de*intestine* mai repede decat
mancarea solida.Trece in intestine si foarte rapid se transforma in
grasime si duce la *cancer*. Este cel mai bine
sa se bea supa fierbinte sau apa calda dupa mancare.
Simptome comune de atac de cord.
Un punct serios referitor la atacul de cord.
Ar trebui sa stiti ca nu fiecare simptom de atac de cord este *durerea bratului stang*.
Atentie
la dureri intense *in zona falcilor*. S-ar putea sa nu aveti niciodata
prima *durere in piept* in
timpul atacului de cord.*Nausea* (ameteala) si *transpiratia
intensa*sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord in
timpul somnului nu se trezesc. Durerea la falci te poate trezi din
somnul adanc. Sa fim atenti. Cu cat stim mai mult, cu atat
avem mai multe sanse de supravietuire.
Va urma...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu